Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

... εν αναμονή στοργής...

Έρχεται η στοργή σε ταπεράκια... φρεσκομαγειρεμένη... πεντανόστιμη...
Το κακό είναι ότι αν τη φας μαζεμένη πέφτει βαριά... από την άλλη αν την αφήσεις, θα πάει χαμένη γιατί χαλάει εύκολα... σαν χειροποίητο με αγνά υλικά φτιαγμένο αγαθό που είναι...
Τι να κάνω;
Σκέφτομαι να μοιράσω μερίδες και να τις βάλω στην κατάψυξη... κι όσο αντέξει στο κρύο... γιατί από παλιά είναι γνωστό ότι η στοργή δεν ευδοκιμεί σε κρύα κλίματα...